ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: «Νίκη ψυχολογίας ενόψει ΑΕΚ»

Ψυχολογικής... σημασίας χαρακτήρισε την νίκη επί του Λεβαδειακού o Κώστας Τριανταφυλλόπουλος για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ ξεκαθάρισε ότι το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Τετάρτης (28/10).

Τριανταφυλλόπουλος: «Νίκη ψυχολογίας ενόψει ΑΕΚ»

Την επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα του  Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό, έκανε την Τετάρτη (28/10)  ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε  στις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν στο παιχνίδι του Κυπέλλου με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ που ακολουθεί.

«Είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Εμείς θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά στο Κύπελλο γιατί είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς με ένα προβάδισμα. Από εκεί και πέρα σίγουρα κάθε νίκη δίνει ψυχολογία και κουράγιο για τη συνέχεια, η οποία είναι αρκετά δύσκολη. Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή, για να μπορούμε να παραμείνουμε μέσα στη διεκδίκηση των στόχων μας στο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά.

Συνεχίζοντας είπε: «Όπως είπα είναι διαφορετικές διοργανώσεις. Ένα ντέρμπι με ένα παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό, δεν έχει καμία σχέση. Δεν συγκρίνεται ένα ματς όπως αυτό της Κυριακής με έναν αγώνα Κυπέλλου απέναντι σε αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι που θα γίνει στην έδρα μας».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, όσον αφορά την προσωπική του απόδοση και την επιστροφή του στην εντεκάδα, τόνισε: «Ήταν δύσκολο για εμένα μετά από τόσο καιρό να βρω ρυθμό και να παίξω στο παιχνίδι. Ωστόσο, κάνοντας τα… βασικά στην αρχή, το παιχνίδι κύλησε καλά. Εγώ δουλεύω καθημερινά για να δώσω στον προπονητή μου το «πρόβλημα» του αν θα με επιλέξει. Από εκεί και πέρα είναι δική του η κρίση αν θα με βάλει, εγώ είμαι έτοιμος να δώσω το 100%».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...