ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βοηθός του Αναστασίου ο Μέντες

Βοηθός του Γιάννη Αναστασίου αναλαμβάνει από σήμερα ο Νταβίντ Μέντες, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Βοηθός του Αναστασίου ο Μέντες

Την πρόσληψη του Νταβίντ Μέντες στο ρόλο του βοηθού προπονητή, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έτσι, ο Ολλανδός μέσος αντικαθιστώντας τον Γιάννη Βονόρτα αλλάζει… πόστο από τον αγωνιστικό χώρο και μετακινείται στον πάγκο του «τριφυλλιού» στο πλευρό του Γιάννη Αναστασίου.

Ο 33χρονος άσος πραγματοποίησε 60 συμμετοχές με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως γνωρίζει πολύ καλά τον προπονητή από τη θητεία τους στην Ολλανδία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, όσον αφορά το μέλλον του Γιάννη Βονόρτα, θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο, το οποίο θα γίνει γνωστό εντός των επόμενων ημερών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Στην προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού εντάσσεται από σήμερα ο Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. Ο Μέντες αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή. Η επαγγελματική στάση του, η ποδοσφαιρική διαδρομή του και η πολύ καλή σχέση του με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεκτιμήθηκαν στη λήψη της απόφασης. Η επιλογή της ΠΑΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης νέων και φιλόδοξων προσώπων που δείχνει σταθερά η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά του Γιάννη Βονόρτα και τον ευχαριστεί για την παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο. Η σχέση του συλλόγου με τον πιστό στρατιώτη της ομάδας συνεχίζεται από άλλο πόστο, κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...