ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Φιλντ: «Ήρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο»

Την πρώτη της προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την Τρίτη η Μαρίσα Φιλντ , ενώ αναμένεται να κάνει το... ντεμπούτο της στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου στην Κυψέλη.

Φιλντ: «Ήρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο»

Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του  Παναθηναϊκού ανήκει -πλέον- η Μαρίσα Φιλντ, καθώς την Τρίτη πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Μάλιστα,  η νεοαποκτηθείσα διεθνής κεντρική από τον Καναδά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου στην Κυψέλη.

Παράλληλα, παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στο panathinaikos1908.gr, όπου αποκάλυψε τους στόχους της αλλά και την προσμονή της να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα του γηπέδου.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Πριν έρθω στην Ελλάδα γνώριζα ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος Σύλλογος με πολλούς οπαδούς, που είναι πολύ υπερήφανοι για αυτόν. Τώρα που είμαι κι εγώ μέλος αυτής της οικογένειας, διαπιστώνω ότι υπάρχει μεγάλη στήριξη από όλους στην ομάδα, που με καλωσόρισαν και μου έδειξαν από την αρχή ότι είμαι ευπρόσδεκτη.

Είχα επισκεφτεί την Ελλάδα και παλιότερα για διακοπές, ενώ πέρυσι βρέθηκα στη Νάξο για τις ανάγκες της αναμέτρησης της τότε ομάδας μου με τον Πανναξιακό για το CEV Cup και είχα πάρει μια μικρή… γέυση από τη χώρα σας.

Προσωπικός μου στόχος είναι πάντα η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ελπίζω να καταφέρω μέσω του δυνατού μπλοκ μου, του δυνατού σερβίς  και των γρήγορων επιθέσεων να συνεισφέρω τα μέγιστα σε αυτό.

Ανυπομονώ για το παιχνίδι του Σαββάτου, όπου θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω εκ τους σύνεγγυς τους φίλους της ομάδας μας και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.