ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εμμέσως καλά νέα για τον Μπεργκ

Η καλή κατάσταση Νίνη, Λουντ μπορεί ν’ «απελευθερώσει» τον διεθνή φορ.

Εμμέσως καλά νέα για τον Μπεργκ

Από τις 30 Αυγούστου έχει να σκοράρει ο Μάρκους Μπεργκ (και το 4-0 επί της Καλλονής), ίσως το ξέσπασμα του Σωτήρη Νίνη και δευτερευόντως του Ρόμπιν Λουντ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό ν’ αποτελεί εμμέσως καλό νέο για τον κορυφαίο παίκτη της λίγκας.

Με τον προπονητή ν’ αρνείται να εμπιστευτεί κλασικούς wingers (Κλωναρίδη, Καλτσά), τους παραπάνω ν’ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και τη γραμμή των χαφ ν’ αποτελείται συνήθως από Ζέκα, Ατζαγκούν, Αμπέιντ, Λαγό (παιδιά που δεν διακρίνονται για την δημιουργία) ο «μίστερ 9» αναγκαζόταν να γυρνάει πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή για να πάρει μπάλα.

Όπως είδαμε στα πλέι οφ ο Σκανδιναβός έχει χημεία με τον Έλληνα επιτελικό μέσο ενώ η τεχνική κατάρτιση του Φινλανδού δεν είναι αμελητέα, σε σημείο να αναρωτιέσαι τι θα συμβεί αν ο κορυφαίος στράικερ του πρωταθλήματος βρεθεί στα νώτα με ποδοσφαιριστές που τουλάχιστον ξέρουν καλά τα βασικά του αθλήματος!

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως τώρα μόνο αφύσικο δεν φαίνεται το ντεφορμάρισμά του δεδομένου και του σοκ που υπέστη ο Μάρκους μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.