ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Σκληρή δουλειά για να έρθει η νίκη με ΑΕΚ»

Για το Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και για την ετοιμότητα που πρέπει να δείξουν οι «πράσινοι» μίλησε μετά το τέλος του ματς με τον Λεβαδειακό, ο Νίκος Μαρινάκης.

Μαρινάκης: «Σκληρή δουλειά για να έρθει η νίκη με ΑΕΚ»

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Γιάννης Αναστασίου αλλά και στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να πω πως έχει έρθει ακόμα η καθιέρωση, για αυτό ο στόχος μου είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και βλέπουμε. Πάντα ήμουν έτοιμος για να πάρω τις ευκαιρίες που μου αναλογούν, περίμενα πως θα έρθει μια ευκαιρία και ήμουν έτοιμος».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη βραδιά με τον ΠΑΟΚ, δεχθήκαμε τρία γκολ και ήταν πολλά. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, τελειώσαμε με τον Λεβαδειακό και κοιτάμε την ΑΕΚ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάρρευση της ομάδας όταν δέχεται πρώτη γκολ: «Δεν συνέβη αυτό σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια, έχουμε παίξει κι εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, εκτός έδρας με την Ξάνθη, εδώ με τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν είναι καθόλου κακές ομάδες. Πιστεύω πως μπορούμε να βγάλουμε ακόμα καλύτερο εαυτό, και θα το δούμε αυτό στο μέλλον».

Για το αν η Τούμπα αποτελεί κακή παρένθεση στην αγωνιστική του εικόνα: «Ναι ήταν μια κακή παρένθεση. Δεν θα θέλαμε να είναι αυτή η αντίδρασή μας μετά το πρώτο γκολ, ας ήρθε όπως ήρθε, και κοιτάμε να το βελτιώσουμε».

Για το αν θα βγει στο γήπεδο η δουλειά των προπονήσεων και το ντέρμπι: «Σίγουρα η καλή δουλειά βγαίνει μέσα στο γήπεδο, πάντα προσπαθούμε να δουλεύουμε σκληρά και μετά από αυτά τα ματς υπάρχει αυτοπεποίθηση. Πάμε με καλή ψυχολογία να τα δώσουμε όλα απέναντι στην ΑΕΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.