ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Να ξυπνήσουμε…»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα τόνισε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να «ξυπνήσουν» και να ξεχάσουν την σημερινή ήττα.

Τζόρτζεβιτς: «Να ξυπνήσουμε…»

Ο Τζόρτζεβιτς αφού μοίρασε συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, τόνισε τα λάθη που έκανε η ομάδα του στη αναμέτρηση, ενώ επεσήμανε πως η σεζόν είναι μεγάλη και θα πρέπει να συγκεντρωθούν για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα, άξιζε τη νίκη. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε τον αγώνα. Δεν είχαμε ανταγωνιστικό πνεύμα και αυτό είναι απαράδεκτο. Ήταν λάθος το πρόσωπο που παρουσιάσαμε και αν έρθεις έτσι στη Βαρκελώνη θα πάθεις αυτό που πάθαμε εμείς. Περιμένω αντίδραση από τους παίκτες μου και είμαι βέβαιος ότι θα αντιδράσουν με το σωστό τρόπο.

Πρέπει να ξυπνήσουμε και να ξεχάσουμε ό,τι κάναμε τον τελευταίο μήνα. Η σεζόν είναι μεγάλη και οι παίκτες μου πρέπει να το καταλάβουν και θα το καταλάβουν. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είχαν ενέργεια σε υψηλό επίπεδο κι έκαναν σπουδαία δουλειά. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά είχαμε προβλήματα με τραυματισμού και απουσίες. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 192.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.