ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άγγιξε αρνητικά ρεκόρ πόντων στη Βαρκελώνη

Την τρίτη χειρότερη επίδοση του στην Ευρωλίγκα... πλησίασε με την αγνώριστη επιθετικά παρουσία του, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ο Παναθηναϊκός.

Άγγιξε αρνητικά ρεκόρ πόντων στη Βαρκελώνη

Αγνώριστος παρουσιάστηκε σε επίθεση και τρίποντα ο Παναθηναϊκός  στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», έχοντας ως συνέπεια τη  συντριβή από την Μπαρτσελόνα (77-52), αλλά και απειλώντας τα ιστορικά… χαμηλά του στην Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι»  μέτρησαν 19/32 δίποντα, 2/14 τρίποντα, 8/12 βολές και πραγματοποιήσαν την τρίτη χειρότερη επίδοσή τους στην Ευρωλίγκα.

Εκτός από το χθεσινό αρνητικό ρεκόρ, λιγότερους πόντους είχαν πετύχει μόνο σε δύο αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα play offs του 2014, 44 στις 25 Απριλίου του 2014 και 51 ακριβώς μια εβδομάδα νωρίτερα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 36.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, με 2/14 τρίποντα και ποσοστό 14,29% αποτελεί την έκτη χειρότερη επίδοσή του στο συγκεκριμένο τομέα.

Τέλος, αρνητική επίδοση είχε σημειωθεί στο ίδιο γήπεδο στις 25 Απριλίου του 2013 και τον πέμπτο αγώνα για την διαδικασία των play offs με 1/16 τρίποντα και 6,3%.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...