ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για τον Ραντούλιτσα με… αγάπη!(vid)

Μπορεί την Πέμπτη (29/10) το βράδυ ο... αγνώριστος Παναθηναϊκός να ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ένας ξένος θαυμαστής ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τα όσα έκανε στο «παρκέ» ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Για τον Ραντούλιτσα με... αγάπη!(vid)

H ήττα από την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» δεν… πτόησε έναν θαυμαστή του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να φτιάξει ένα βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού με τα όσα έκανε  Σέρβος σέντερ στο χθεσινό παιχνίδι.

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε όλες τις ενέργειες του σέντερ των «πρασίνων»  σε άμυνα και επίθεση, με τους διαιτητές του αγώνα  να τον βγάζουν από νωρίς νοκ άουτ (σ.σ. δύο επιθετικά φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και ένα εκτός φάσης στο δεύτερο).

Δείτε το βίντεο:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.