ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τελευταία ημέρα διάθεσης των διαρκείας

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδα πως σήμερα είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης των διαρκείας εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τελευταία ημέρα διάθεσης των διαρκείας

Η σημερινή είναι και η τελευταία ημέρα, όπου μπορούν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας οι φίλαθλοι, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και για το  Κυριακάτικο (1/11, 17.00). παιχνίδι κόντρα στον  Κολοσσό (1/11, 17.00).

Τέλος,  η  «πράσινη» ΚΑΕ, γνωστοποίησε και νέο ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων του «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως σήμερα (30/10) ολοκληρώνεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Παράλληλα, τους υπενθυμίζει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Κολοσσό (1/11,17.00) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της BasketLeagueκαθώς για όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας (με Ζαλγκίρις Κάουνας, Λοκομοτίβ Κούμπαν, Μπαρτσελόνα και Ζιέλονα Γκόρα) από τα κάτωθι σημεία πώλησης:

*Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

*Το γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κλείστε τη θέση σας το συντομότερο δυνατόν.

Την Κυριακή (1/11) τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν από τις 15.00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα με τον Κολοσσό (17.00).

Σημειώνεται πως πλέον για κάθε αγώνα, για την αγορά εισιτηρίου θα απαιτείται υποχρεωτικά κι απαρέγκλιτα η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης), καθώς και η αναφορά κι επίδειξη του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Άδειας Διαμονής του κάθε φιλάθλου, τόσο για την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων όσο και για την αγορά τους από τα επίσημα σημεία φυσικής πώλησης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.