ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός ο Τελάντερ, προβάδισμα ο Σάντσεθ

Χωρίς τον Ράσμους Τελάντερ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (1/11, 19:30) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς ο Δανός στόπερ δεν κατάφερε ούτε σήμερα να προπονηθεί. Φαβορί για 11άδα ο Σάντσεθ.

Εκτός ο Τελάντερ, προβάδισμα ο Σάντσεθ

Ούτε σήμερα κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα ο Ράσμους Τελάντερ, με τον Δανό στόπερ να τίθεται εκτός… μάχης στο Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Φαβορί για να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Στάθη Ταυλαρίδη είναι ο Σέρχιο Σάντσεθ.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε  ζέσταμα, μετά κυκλοφορία μπάλας και εν συνεχεία  χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και το άλλο έκανε τελειώματα και άπαντες ολοκλήρωσαν με παιχνίδια μετάβασης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Κλωναρίδης έκανε θεραπεία, ενώ ο Τελάντερ ακολούθησε ατομικό και θεραπεία. Από την άλλη, οι Εσιέν-Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά.

Τέλος, η επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού έχει προγραμματιστεί για αύριο (31/10)  στις 5 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...