ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Η απόφαση μου δεν ήταν εύκολη»

Για την νέα ποδοσφαιρική καριέρα που ξεκινά, αυτή τη φορά όχι ως παίκτης αλλάς ως βοηθός προπονητή, μίλησε ο Νταβίντ Μέντες.

Μέντες: «Η απόφαση μου δεν ήταν εύκολη»

Μία μέρα  αποδείχτηκε  αρκετή για να γίνει  από ποδοσφαιριστής,  βοηθός προπονητή ο Νταβίντ Μέντες.

Ο Ολλανδός πρώην μέσος μίλησε στη  De Telegraaf για τη νέα σελίδα στην καριέρα του:

«Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις» είπε χαρακτηριστικά  και όταν ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του γιατί κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ είχε ακόμη συμβόλαιο ο Νταβίντ Μέντες απάντησε: «Είναι μία ευκαιρία για να αποκτήσω εμπειρίες δουλεύοντας σε έναν κορυφαίο σύλλογο ως προπονητής. Δεν θα μπορούσα να την προσπεράσω. Είμαι φιλόδοξος και θέλω να γίνω ένας ανεξάρτητος προπονητής. Ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου προτιμούσε άλλες λύσεις. Έτσι δεν έπαιζα και έκανα προπονήσεις. Η απόφαση μου δεν ήταν εύκολη».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 94.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...