ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το αντίο του Μέντες

Ο Νταβίντ Μέντες αφήνει την καριέρα του ποδοσφαιριστή και πιάνει δουλειά στο πλευρό του Γιάννη Αναστασίου και μήνυμα του στο instagram εκφράζει τα συναισθήματα του.

Το αντίο του Μέντες

Ο Ολλανδός κάνει μία αναδρομή στην πλούσια καριέρα του, αναφέρεται στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει πλέον ως βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό και ευχαριστεί όλους τους συλλόγους στους οποίους αγωνίστηκε.

Το μήνυμα του Νταβίντ Μέντες:

«Ύστερα από 16 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα ξεκινήσω πλέον το νέο κεφάλαιο ως προπονητής. Θα ‘μαι βοηθός σε ένα σπουδαίο κλαμπ, τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα και κυρίως την Σπάρτα Ρότερνταμ, από όπου ξεκίνησαν όλα.

Έπαιξα σ’ αυτήν 13 χρόνια, 5 εξ’ αυτών στην πρώτη ομάδα, στον Άγιαξ απέκτησα εμπειρία για έξι μήνες, ευχαριστώ την Μπρέντα για το πόσο φανταστικά πέρασα εκεί, την Άλκμααρ για τα εκπληκτικά χρόνια όπου κατέκτησα και το πρώτο μου πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την Σάλτσμπουργκ που μου προσέφερε πλούσια εμπειρία στο εξωτερικό και πολλά άλλα. Φυσικά κατέκτησα εκεί το double.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και τον Παναθηναϊκό, όπου πέρασα φανταστικά σαν παίκτης και πανηγυρίσαμε ένα Κύπελλο. Τώρα πια αυτή η ομάδα μου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσω την νέα μου καριέρα μου και οφείλω ξανά να πω ευχαριστώ. Φυσικά, χωρίς την οικογένειά μου και τους φίλους μου, δεν θα μπορούσα να πετύχω όλα αυτά στη ζωή μου και συγκεκριμένα στην καριέρα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.