ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Θα διεκδικήσουμε στο γήπεδο ότι μας αναλογεί…»

Ο Χρήστος Μπέλλος κάνει το πρώτο του... σέρβις, στο panathinaikos24.gr, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της volleyleague!

«Θα διεκδικήσουμε στο γήπεδο ότι μας αναλογεί...»

«Γεια σας και από μένα, επιτέλους το πρωτάθλημα ξεκινάει και ξεκινάει με ένα ντέρμπι που δυστυχώς θα γίνει χωρίς την παρουσία του κόσμου μας.

Αλλά πριν φτάσουμε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ας πούμε δυο λόγια για την φετινή μας ομάδα. Η ομάδα φέτος άλλαξε και θα παρουσιαστεί στο γήπεδο διαφορετική, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διατηρήσουμε το ίδιο μαχητικό πρόσωπο που δείξαμε και πέρσι, θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι το πνεύμα που προσπαθούμε να περάσουμε και στα καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα.

Δυσκολίες θα υπάρχουν όπως υπάρχουν σε κάθε καινούργια ομάδα αλλά μέσα από την σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τις ξεπεράσουμε..

Στόχος μας είναι όπως και πέρσι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να παλεύουμε για κάθε υποδοχή για κάθε επίθεση για κάθε φάση ξεχωριστά και μέσα από κάθε πόντο και κάθε παιχνίδι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Υ.Γ. Να ξέρετε πως η ήττα στο league cup έχει μείνει χαραγμένη στο βάθος του μυαλού μας…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE