ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να μετατρέψει τη γκαντεμιά σε… ευκαιρία

Μια πεντάδα τραυματίες έχει ο Παναθηναϊκός, αφού και ο Γκιστ προστέθηκε χθες στη λίστα των «ασθενών», με τον «εξάστερο» να μοιάζει με… νοσοκομείο.

Να μετατρέψει τη γκαντεμιά σε… ευκαιρία

Ο Τζέιμς Γκιστ, θα απουσιάσει περίπου δύο εβδομάδες από τις προπονήσεις της ομάδας, εξαιτίας μιας θλάσης. Το κακό δεν περιορίζεται μόνο στο ότι θα χάσει κάποια παιχνίδια, αλλά κυρίως διότι είχε βρει ρυθμό, θύμιζε τον παλιό, καλό, Γκιστ.

Αν συνυπολογίσει κανείς και τους Κούζμιτς, Γιάνκοβιτς, αλλά και Παππά, Μποχωρίδη, οι «πράσινοι» στερούνται λύσεων σε όλα τα… μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένα άτυχος σε αυτό το κομμάτι της περιόδου, αφού βρίσκεται σε φάση θεμελίωσης και χρειάζεται χρόνο για να βελτιωθεί σαν ομάδα, κάτι που όμως προϋποθέτει να είναι όλοι μαζί.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν απ’ όλο αυτό, μπορεί να βγει κάτι θετικό, είναι το γεγονός πως για τις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τους Παπαγιάννη και Χαραλαμπόπουλο.

Οι δύο «χρυσοί» έφηβοι» την επόμενη εβδομάδα στην Πολωνία, απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα, θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και σιγά-σιγά να αποκτούν παραστάσεις στο μέγιστο επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να… μετατρέψει την ατυχία του σε… δουλειά και ευκαιρία για τα πιο νέα του παιδιά, προκειμένου να μπαίνουν και αυτά σε κλίμα… Ευρώπης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.