ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Το ντέρμπι του Λέτο (Pics,Vid)

Με τον Σεμπάστιαν Λέτο να... χορεύει στο γήπεδο και του υπόλοιπους να ακολουθούν, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει 3-2 της ΑΕΚ, σε ένα ματς που θα μπορούσε να βάλει και πέντε γκολ!

Το ντέρμπι του Λέτο (Pics,Vid)

Το «τριφύλλι» τη σεζόν 2011-12 είχε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο τιμόνι και κυρίως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος κυνηγούσε τον τίτλο.

PANATHINAIKOS24.GR-LETO

Στις 6/11/2011 στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος οι «πράσινοι» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το «τριφύλλι» μετά από τα πρώτα 10 αναγνωριστικά λεπτά στην αναμέτρηση άρχισε να ανεβάζει στροφές. Έτσι λοιπόν στο 16ο λεπτό οι παίκτες του Παναθηναϊκού «έκρυψαν» την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Σεμπάστιαν Λέτο με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα και να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια και στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κούινσι έκανε την κούρσα από δεξιά, πάσαρε στον Σεμπάστιαν Λέτο με τον Αργεντινό να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Αραμπατζή και έτσι έκανε το 2-0.

panathinaikos24.gr-leto

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και πάλι δυναμικά το ματς και μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ στο 53′ με τον Κουίνσι να σουτάρει πρώτα και τον Αραμπατζή να σκοράρει και εν συνεχεία τον Κατσουράνη να παίρνει το ριμπάουντ και με δυνατό βολέ να αυξάνει το δείκτη του σκορ σε 3-0, μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

panathinaikos24.gr-κατσουράνης
Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει σε 3-2 με τους Μπέλεκ και Λεονάρντο στο 61′ και 89′, αντίστοιχα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ