Καλημέρα σας!

Ένα ακόμα Σάββατο έφτασε…

Αυτή την φορά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου. Νεοφώτιστη και αυτή στην μεγάλη κατηγορία με μικρό μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ της. Είναι μια μαχητική ομάδα που παλεύει την κάθε φάση. Άποψή μου είναι πως τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής την αδικούν κατά πολύ. Όπως και να έχει όμως εμείς θα μπούμε σοβαρά στο παιχνίδι μας και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εξάλλου  οι δύσκολοι αγώνες ξεκινούν την επόμενη βδομάδα αντιμετωπίζοντας τον Παναξιακό σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς.

Αξιοσημείωτο είναι για σήμερα οτι κάνει το ντεμπούτο της το καινούριο απόκτημα του Παναθηναικού, η διεθνής κεντρική από τον Καναδά Μαρίσα Φίλντ. Έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις από την αρχή της βδομάδας και όλες μας την έχουμε ήδη κάνει μέλος της οικογένειάς μας.

Η ομάδα δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς στις προπονήσεις για να μπορέσει να μειώσει στο ελάχιστο τα λάθη σε κάθε παιχνίδι και να βελτιώσει τις αδυναμίες της.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εγώ και όλη η ομάδα για την στήριξη των φιλάθλων μας στο Ρέθυμνο και για την άψογη φιλοξενία τους το περασμένο Σάββατο.

Σας περιμένουμε σήμερα στις 15.00 στο κλειστό της Κυψέλης για έναν ακόμα όμορφο αγώνα! Να είστε όλοι εκεί!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS