ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Βαριά εντός έδρας ήττα για την Κ20

Η Κ20 του Παναθηναϊκού γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, με σκορ 2-5 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Βαριά εντός έδρας ήττα για την Κ20

Οι μικροί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν σε μία πολύ κακή ημέρα και δίκαια γνώρισαν την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Κ20, Panathinaikos24

Από την αρχή άρχισαν τα δύσκολα για τους «πράσινους», καθώς μόλις στο 13′ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Βλαχομήτρο, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 0-2, μετά από γκολ του Τσέλιου.

Ο ίδιος παίκτης με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, πέτυχε ακόμα ένα γκολ με αποτέλεσμα το 0-3 του 47 λεπτού. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μειώσει σε 1-3, χάρη σε γκολ του Παπανικολάου στο 58′, αλλά ο Τσέλιος πέτυχε νέο τέρμα στο 65′ για το 1-4.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Κ20, Panathinaikos24

Ο Λάζαρος Λάμπρου έκανε το 2-4 στο 82′, αλλά ο Καρβουνίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85′, διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός Βάσιλας, Τριανταφυλλόπουλος (54′ Βαλμάς) Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Γ. Αγγελόπουλος (54′ Πίσπας) Β. Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Μπουζούκης (70′ Χατζηγιοβάννης) Παπανικολάου

ΑΕΚ: Πάντος, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος, Γραμματίκας, Λίτσι, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (70′ Καρβουνίδης) Βλαχομήτρος, Κυριαζής (28′ Τζάθας) Ντομπριβόγιε (60′ Αντωνίου)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ