ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Διπλό στη Μυτιλήνη οι Έφηβοι!

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 2-0 της Καλλονής στη Μυτιλήνη, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Διπλό στη Μυτιλήνη οι Έφηβοι!

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο.

Οι δυνατός αέρας έκανε τη… ζωή δύσκολη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους αντίστοιχους της Καλλονής κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Την ίδια στιγμή όμως δεν απειλήθηκαν κιόλας.

Αντιθέτως, στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και κατάφερε να σκοράρει δυο φορές μέσα σε διάστημα 12 λεπτών, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη. Αρχικά, με το πλασέ του Καλομοίρη και ακολούθως με το κοντινό σουτ από τον Δημήτρουλα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως αμφότερα τα τέρματα ήρθαν μέσα από ομαδική συνεργασία!

ΣΚΟΡΕΡ: 58’ Καλομοίρης, 70’ Δημήτρουλας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Μανιδάκης Ν., Ζερβόπουλος, Βενέτης, Γκουντούνας, Βαρέσης, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Καλομοίρης, Ζώτος (45’ Λώλος), Δημήτρουλας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ