ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ανθρώπινα… λάθη ο Μήτσιος»

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τη διαιτησία του Μήτσιου, στο ματς της Βέροιας με τον Ολυμπιακό, που «χάρισε» τους τρεις βαθμούς στους «ερυθρόλευκους».

«Ανθρώπινα… λάθη ο Μήτσιος»

Οι «πράσινοι» με ανακοίνωση, κάλεσαν αρχικά, τον κόσμο της ομάδας να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και να μην παραδειγματιστεί από εκείνους του Ολυμπιακού, καυτηριάζοντας τα δύο μέτρα και δύο σταθμά… του ρέφερι Μήτσιου, ο οποίος δεν προχώρησε καν σε συστάσεις-έπρεπε να διακόψει το ματς-σε συνεχής ρίψεις φωτοβολίδων στο γήπεδο, από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που θα δώσει το παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου στον αγώνα με την ΑΕΚ, να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και σε κάθε περίπτωση να μην παραδειγματιστεί από τη συμπεριφορά οπαδών του Ολυμπιακού σήμερα στη Βέροια, οι οποίοι πέταξαν τρεις φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.

Παρότι ο νόμος Κοντονή είναι σαφής και οι ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για τα βήματα που πρέπει να ακολουθούνται όταν ρίπτονται φωτοβολίδες εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα, στη Βέροια ο διαιτητής όχι απλά δεν διέκοψε το παιχνίδι αλλά δεν έκανε καν συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επειδή οι νόμοι πρέπει να τηρούνται και επειδή ο Παναθηναϊκός μονίμως καταδιώκεται χωρίς να τυγχάνει της μεροληπτικής αντιμετώπισης, όπως συμβαίνει κατά κόρον με τον Ολυμπιακό, οι φίλοι της ομάδας μας οφείλουν να διαφυλάξουν το σπίτι μας, τη Λεωφόρο.

Όσον αφορά τα… ανθρώπινα λάθη του Μήτσιου, τα οποία όλως τυχαίως ευνόησαν πάλι τον Ολυμπιακό διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα στη Βέροια, ο Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.