ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Από μας θα κριθεί το ντέρμπι…»

Από τον Παναθηναϊκό και μόνο αυτόν, θα κριθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Διαμαντή Χουχούμη.

«Από μας θα κριθεί το ντέρμπι…»

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού μίλησε στη Nova, για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας πως αν οι «πράσινοι» παρουσιαστούν όπως πρέπει, θα πάρουν τη νίκη.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο, τον οποίο χαρακτήρισε 12ο παίκτη της ομάδας, ενώ για τον εαυτό του, τόνισε πως δίνει τα πάντα κάθε μέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova, ο Χουχούμης:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Ξεπεράσαμε την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ψυχολογία εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιστροφή της «Ένωσης»:

«Σίγουρα δύο χρόνια τώρα η ΑΕΚ έλειψε. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, μία ωραία ατμόσφαιρα και μακάρι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για τα στοιχεία που περιμένει από τις δύο ομάδες:

«Η ΑΕΚ προέρχεται από μία νίκη με μεγάλο σκορ (5-1 με τον Ηρακλή), έχει ψυχολογία με την αλλαγή προπονητή. Και εμείς όμως προερχόμαστε από τη νίκη επί του Λεβαδειακού και στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη».

Για τους «κιτρινόμαυρους» παίκτες που ξεχωρίζει:

«Έχει πάρα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Δεν υπάρχει μόνο ένας. Έχει έναν βασικό κορμό, όμως πιστεύω ότι θα εξαρτηθεί από εμάς».

Για το πού μπορεί να κριθεί το ντέρμπι:

«Θα κριθεί ξεκάθαρα από εμάς, να τελειώσουμε τις φάσεις όπως πρέπει, να είμαστε αυτοί που πρέπει και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Είναι ο 12ος παίκτης μας. Μας δίνει μεγάλη δύναμη και πιστεύω ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι δίπλα μας».

Για την πίεση από τα συνεχόμενα ματς απέναντι σε «δυνατούς» αντιπάλους:

«Μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι πάντα υπό πίεση και δεν μας φοβίζει κάτι».

Για τον εαυτό του:

«Ο ανταγωνισμός και ο συναγωνισμός σε κάνει καλύτερο ως παίκτης και ως άνθρωπο. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο προπονητής αποφασίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...