ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Σας περιμένουμε στην Κυψέλη»!

Η Πέννυ Ρόγκα καλεί τον κόσμο, μέσω του blog της στο panathinaikos24.gr, να δώσει δυναμικό «παρών» στο σημερινό ματς με τον Αίαντα Ευόσμου, στο βόλεϊ γυναικών.

«Σας περιμένουμε στην Κυψέλη»!

Καλημέρα σας!

Ένα ακόμα Σάββατο έφτασε…

Αυτή την φορά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου. Νεοφώτιστη και αυτή στην μεγάλη κατηγορία με μικρό μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ της. Είναι μια μαχητική ομάδα που παλεύει την κάθε φάση. Άποψή μου είναι πως τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής την αδικούν κατά πολύ. Όπως και να έχει όμως εμείς θα μπούμε σοβαρά στο παιχνίδι μας και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εξάλλου  οι δύσκολοι αγώνες ξεκινούν την επόμενη βδομάδα αντιμετωπίζοντας τον Παναξιακό σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς.

Αξιοσημείωτο είναι για σήμερα οτι κάνει το ντεμπούτο της το καινούριο απόκτημα του Παναθηναικού, η διεθνής κεντρική από τον Καναδά Μαρίσα Φίλντ. Έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις από την αρχή της βδομάδας και όλες μας την έχουμε ήδη κάνει μέλος της οικογένειάς μας.

Η ομάδα δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς στις προπονήσεις για να μπορέσει να μειώσει στο ελάχιστο τα λάθη σε κάθε παιχνίδι και να βελτιώσει τις αδυναμίες της.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εγώ και όλη η ομάδα για την στήριξη των φιλάθλων μας στο Ρέθυμνο και για την άψογη φιλοξενία τους το περασμένο Σάββατο.

Σας περιμένουμε σήμερα στις 15.00 στο κλειστό της Κυψέλης για έναν ακόμα όμορφο αγώνα! Να είστε όλοι εκεί!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ