ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα εγκαίνια του Kick Boxing (Pic)

Με μεγάλη επιτυχία τελέστηκαν τα εγκαίνια του τμήματος kick boxing του Παναθηναϊκού στο προπονητήριο του τμήματος κάτω από τη Θύρα 4 του «Απόστολος Νικολαΐδης» καθώς παρευρέθηκε πλήθος κόσμου. Το Panathinaikos24.gr ήταν εκεί.

Τα εγκαίνια του Kick Boxing (Pic)

Πέραν των φίλων της ομάδας και του τμήματος το παρόν έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς, αλλά και ο άλλοτε άσος της ποδοσφαιρικής ομάδας Σπύρος Μαραγκός.

Πρώτος είχε τον λόγο ο κ. Μιχαλαριάς ο οποίος τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος απέκτησε ακόμη ένα τμήμα. Λέμε πως Παναθηναικος θα πει μαχητική ψυχή να που απέκτησε και μαχητικό άθλημα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Χριστίνα που δημιούργησε μια τόσο ωραία αίθουσα για το τμήμα και μάλιστα χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από τον Ερασιτέχνη εμείς δεν δώσαμε ούτε ένα ευρώ, βοηθήσαμε ωστόσο να γίνει η επαφή με την ΠΑΕ Παναθηναικος για να παραχωρήσει αυτή την αίθουσα. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο τμήμα».

Panathinaikos24-Kick Boxing

Μετά τον Ηλία Μιχαλαριά τον λόγο πήρε η έφορος του τμήματος Χριστίνα Μετρητού (γνωστή και ως Τεξανού), η οποία και δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους με βοήθησαν στη δημιουργία του τμήματος αλλά και την μητέρα μου που μου δίνει δύναμη όπως και τους δύο γιους μου».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα εγκαίνια που σηματοδότησαν την επίσημη έναρξη του τμήματος, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όσους βοήθησαν στη δημιουργία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.