ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Το μέλλον του ανήκει…

Ο Βαγγέλης Νεραντζιάς γράφει στο panathinaikos24 για τον απόηχο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, τα πράσινα συμπεράσματα και τα… κόκκινα προβλήματα.

Το μέλλον του ανήκει…

Ένα πολύ καλό μάθημα που πρέπει να επεξεργαστεί για το μέλλον πήρε ο Παναθηναϊκός  στην Βαρκελώνη, όπου επί της ουσίας δεν έχασε τίποτα.  Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς πλήρωσε τις σημαντικές ελλείψεις και το κάκιστο ξεκίνημα στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ενώ με εξαίρεση τον Τζέιμς Γκιστ και σε δεύτερο βαθμό τον Τζέιμς Φελντέιν οι υπόλοιποι κυμάνθηκαν στην μετριότητα.

Οι πράσινοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Κούζμιτς και Γιάνκοβιτς. Αυτό έφερε τον Ραντούλιτσα ουσιαστικά μόνο του στο «5»(ο Παπαγιάννης δεν είναι έτοιμος για να κριθεί σε τέτοιο επίπεδο) και τον Παύλοβιτς στο «3», την ίδια στιγμή ο Γκιστ έπαιξε αναγκαστικά στο «5» με αποτέλεσμα ο Φώτσης να αγωνιστεί αρκετό χρόνο στο «4».  Σε όλο αυτό το ντόμινο του ροτέϊσον προσθέστε την κάκιστη βραδιά των Καλάθη και Διαμαντίδη, κάτι που δύσκολα θα επαναληφθεί ταυτόχρονα…

Θα επαναλάβω ότι Οκτώβρη μήνα στην Ευρώπη αυτές οι ήττες είναι διδακτικές, ειδικά όταν έχεις αλλάξει τη μισή ομάδα το καλοκαίρι και παρουσιάζεσαι με τόσες απουσίες σε μία τόσο δύσκολη έδρα. Φυσικά και η εικόνα δεν ήταν καλή, αλλά διορθώνεται και μη ξεχνάμε ότι το τριφύλλι δεν είχε δύο απουσίες, αλλά τέσσερις, καθώς λείπουν άλλα δύο γρανάζια οι Παππάς και Μποχωρίδης, με τον πρώτο να μετρά πλέον αντίστροφα.

Από κει και έπειτα εκτιμώ ότι μέχρι τα Χριστούγεννα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη στη θέση του φόργουορντ. Ωστόσο, θα διαφωνήσω με την επιλογή του Κέσελ που από πολλούς χαρακτηρίζεται ιδανική, καθώς εκτίμηση μου είναι ότι η ομάδα θέλει ένα πιο αθλητικό τεσσάρι. Βέβαια ο Τζόρτζεβιτς και η διοίκηση ξέρουν καλύτερα.

Συμπερασματικά, μπορεί η ήττα από την Μπαρτσελόνα να πείραξε, αλλά πρέπει να ξεχαστεί και η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη το έργο της. Οι δυνατότητες του φετινού Παναθηναϊκού είναι μεγάλες και αυτό θα επιβεβαιωθεί, το μέλλον του ανήκει.

Για το κλείσιμο μια τζούρα Αγγελόπουλων, γιατί πάντα έχει το ενδιαφέρον της…

Στις 30 Οκτωβρίου και μετά από δύο χαστούκια- καπάκι από τον Παναθηναϊκό οι ερυθρόλευκοι πήραν τη πρώτη σημαντική νίκη της σεζόν στο Μιλάνο, αλλά ο πρόεδρος τους μιλούσε για τον Παναθηναϊκό και τις βολές! Το γεγονός ότι οι 14 από αυτές εκτελέσθηκαν στο τελευταίο δίλεπτο μετά από συνεχόμενα φάουλ του Ολυμπιακού που προσπαθούσε να μαζέψει το σκορ καθώς έχανε για 40 λεπτά από τον Παναθηναϊκό,  αποτελεί προφανώς λεπτομέρεια για τον μπασκετικό κυρ πρόεδρο των ερυθρόλευκων… Σημασία έχουν οι εντυπώσεις,  με τις οποίες αναμένεται να μείνουν και φέτος…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ