ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να συνεχίσει το σερί…

Έτοιμος για το 4X4 Είναι ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για την τέταρτη αγωνιστική της  Basket League (1/11, 17:00/novasports 3, panathinaikos24.gr).

Να συνεχίσει το σερί…

O «εξάστερος» αφήνει πίσω τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα και στρέφει το ενδιαφέρον του στη σημερινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Κολοσσό για το την Α1 μπάσκετ των αβνδρών.

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να υπολογίζει στον Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο 25χρονος φόργουορντ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, εκτός μάχης θα μείνει ο Όγκνιεν Κούζμιτς (διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο) αλλά και Τζέιμς Γκιστ (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού ποδιού).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.