ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

To «καθάρισε» ο «μικρός» (Vid,pic)!

Στις 9 Φεβρουαρίου του 1992 ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Δημήτρη Σαραβάκο να πετυχαίνει δύο γκολ και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

To «καθάρισε» ο «μικρός» (Vid,pic)!

Ο Δημήτρης Σαραβάκος έχει σκοράρει ουκ ολίγες φορές εναντίον της ΑΕΚ ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 9 φορές σε 8 αναμετρήσεις, όπου στις 7 οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη.

Έτσι λοιπόν και στις 9 Φεβρουαρίου ο «μικρός» του Ελληνικού ποδοσφαίρου έδωσε  τη νίκη με δύο δικά του γκολ στο «τριφύλλι». Στο 26ο λεπτό λοιπόν της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο Στράτος Αποστολάκης έκανε μία πανέμορφη πάσα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Σαραβάκο να σκοράρει με πλασέ περνώντας την μπάλα κάτω από το σώμα του τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

31635

Δύο λεπτά αργότερα ο Κώστας Φραντζέσκος έκανε την «επέλαση» από αριστερά, πάσαρε στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Δημήτρη Σαραβάκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι. Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο «μικρός» έκρινε το παιχνίδι και δίκαια αποθεώθηκε από το κατάμεστο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...