ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Κέρδος οι μικροί»

Στη συμμετοχή των νεαρών παικτών, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που αναφέρθηκε επίσης και στις απουσίες.

Τζόρτζεβιτς: «Κέρδος οι μικροί»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου για την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία που παίρνουν τα νέα παιδιά μέσα από τα παιχνίδια, σχολίασε τις πολλές απουσίες, αλλά και το κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς:

Για το παιχνίδι: «Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε ο κόουτς του Κολοσσού, καθώς ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς είχαμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος, χωρίς πίεση στους αιφνιδιασμούς αλλά από τη στιγμή που βρήκαμε το όπλο μας, την άμυνα, ήμασταν δυνατοί. Η διαφορά στο τέλος δεν ήταν αντίστοιχη της εικόνας του αγώνα. Ο,τι συνέβη στη Βαρκελώνη σε εμάς συνέβη σήμερα. Το κέρδος για εμάς ήταν τα λεπτά που αγωνίστηκαν οι νεαροί παίκτες που κέρδισαν σε αυτοπεποίθηση και εμπειρία».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 191.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις απουσίες: «Είχαμε προβλήματα στο ροτέισον την τελευταία εβδομάδα. Χάσαμε τον Γκιστ, τον Κούζμιτς, ο οποίος μπορεί να επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ. με τη Ζιέλονα Γκόρα), ενώ ο Γιάνκοβιτς επέστρεψε από απουσία 10 ημερών. Χρειαζόμασταν φρεσκάδα και σε αυτό στόχευσα σήμερα. Οι μικροί έκαναν καλά πράγματα για την ομάδα και η παρουσία τους ήταν καλή και για το ελληνικό μπάσκετ. Κερδίζουν σε εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του Βασίλη στη συνέντευξη Τύπου. Πιστεύω ότι ο Βασίλης είναι μέρος του ροτέισον και είναι καλό για μας».

Για τον Κολοσσό: «Καλή επιτυχία στη συνέχεια στον Κολοσσό και πιστεύω θα έχουν καλή σεζόν. Εδειξαν καλό πρόσωπο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κάτι που δεν είναι εύκολο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.