ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αναστασίου: «Θέλουμε δουλειά, οφείλουμε να συνεχίσουμε…»

Ο Παναθηναϊκός παρά το -8 από την κορυφή, πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Έχουν γίνει εισηγήσεις για παίκτες τον Ιανουάριο, ανέφερε ο τεχνικός των «πράσινων».

Αναστασίου: «Θέλουμε δουλειά, οφείλουμε να συνεχίσουμε…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, στάθηκε στο κακό πρόσωπο της ομάδας του, ειδικά στην επίθεση, τονίζοντας πως πρέπει όλοι να δουλέψουν περισσότερο, προκειμένου η ομάδα να βελτιωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό για μας, θέλαμε τη νίκη. Στο πρώτο μέρος δείξαμε μια νευρικότητα που δεν θα έπρεπε. Δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, μόνο όταν παίζαμε άμεσα στην περιοχή της ΑΕΚ είχαμε καλές προϋποθέσεις.

Ισορροπήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγξαμε πλήρως το ματς, δεν κάναμε τις φάσεις που θα θέλαμε, έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, να βελτιωθούμε, να δημιουργούμε φάσεις, αν θέλουμε να λέμε ότι πρέπει να κερδίζουμε τα ματς. Στα θετικά το ότι κρατήσαμε το μηδέν στη άμυνα, στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν έκανε κάποια σημαντική φάση. Συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθεια.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχαμε νευρικότητα, αυτό φαινότανε πολλές φορές, μερικές φορές θέλεις αλλά δεν σου βγαίνει, είχαμε προετοιμαστεί, ξέραμε το παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά σε ένα ματς πολλά παίζουν ρόλο».

Για το αν μπορεί να δουλέψει υπό την πίεση του κόσμου και τις αποδοκιμασίες:

«Το σημαντικό όταν χτίζεις κάτι και θες να δημιουργήσεις, πρέπει να υπάρχει υπομονή και επιμονή. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος, είναι δύσκολος και το ξέρουμε. Καταλαβαίνουμε τους οπαδούς, θέλουν πάντα τη νίκη και εμείς αυτό θέλουμε. Μόνο με δουλειά μπορούμε να φτάσουμε κάπου».

Για το αν είναι πλέον ο ρεαλιστικό στόχος το κύπελλο, αφού το -8 είναι απίθανο να γυρίσει:

«Από τη στιγμή που συμμετέχουμε και στις δύο διοργανώσεις και υπάρχουν ακόμα 21 παιχνίδια, πολλά μπορούν να συμβούν, στην Ελλάδα ίσως όχι, αλλά εμείς οφείλουμε να παίζουμε για τη νίκη σε κάθε ματς.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για στόχους, εμείς πρέπει να βελτιωθούμε ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, έχουμε ποιότητα, μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Για να πετύχεις τους στόχους σου, πρέπει να βάζεις γκολ».

Για το αν άλλαξαν τα πλάνα του με την αντικατάσταση του Λαγού:

«Τα πλάνα άλλαξαν στο ξενοδοχείο. Ήταν να ξεκινήσει ο Αμπεντ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει ενέργεια και ώθηση στο κέντρο μας. Τραυματίστηκε ο Λαγός, που είναι ένας παίκτης με αμυντική σκέψη και με τον τρόπο που έπαιζε η ΑΕΚ, θα ήταν πιο εύκολο για αυτούς να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Ήταν σημαντικό να κλείσουμε τους χώρους, αλλάξαμε το σύστημά μας σε 4-2-2-2 στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε προβλήματα, αλλά δεν κάναμε φάσεις μπροστά».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται αναιμικός στα περισσότερα παιχνίδια του, ειδικά μπροστά:

«Θέλει δουλειά αυτό το κομμάτι. Ο κάθε παίκτης έχει μια περίοδο που δεν είναι σε φόρμα ίσως, αλλά από την άλλη όταν προσπαθείς και δουλεύεις, τα καταφέρνεις».

Για το αν σκέφτεται να φύγει ή αν υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του:

«Στη διοίκηση η ερώτηση όχι σε μένα. Αν υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό μου, θα το κουβεντιάσω με αυτούς που πρέπει».

Αν θα γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη:

«Έχουν γίνει εισηγήσεις για κάποιες θέσεις, θα αποφασιστεί σύντομα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...