ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες»

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που έχουν.

Μπεργκ: «Δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες»

Ο Σουηδός αναφέρθηκε τόσο στο σημερινό ματς όσο και στην δύσκολη συνέχεια καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με  Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.665 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Νομίζω ότι πολεμάμε, συνεχίζουμε. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Σήμερα (1/11) στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο μαχητικοί, παίξαμε καλύτερα. Υπήρξαν ευκαιρίες, όπως το δικό μου σουτ, όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

«Όταν παίζουμε ψηλά και πιέζουμε, κουράζουμε τον αντίπαλο. Έτσι πρέπει να παίζει η ομάδα, αυτό πρέπει να κάνουμε, ώστε να κουράζουμε τον αντίπαλο, ιδιαίτερα όπως κάναμε σήμερα (1/11) στο δεύτερο μέρος»,

Για το πως νιώθει μετά την ισοπαλία και το γεγονός πως έμεινε μακριά από το γκολ: «Θα έλεγα ότι δεν παίζουμε όπως θα μπορούσαμε. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, δεν εκμεταλλευόμαστε ευκαιρίες και προσωπικά προσπαθώ να δείξω τι μπορώ να κάνω, θα έλεγα όμως πως μερικές φορές ίσως πολλές φορές, χαλάμε την εικόνα μας γιατί το παρακάνουμε. Δεν έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και μερικές φορές κάνουμε πράγματα που είναι χαζά ή θα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Όσον αφορά εμένα μπορώ να συνεχίσω με την ηρεμία που χρειάζεται ώστε να επανέλθω.»

Για το εάν καλύπτεται η διαφορά από τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να κερδίσουμε τον Ατρόμητο. Μετά υπάρχει μια διακοπή και μετά υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακού που είναι στην πρώτη θέση., αλλά οπωσδήποτε μία νίκη θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να μειώσουμε τη διαφορά.

Πάντα υπάρχει πίεση κι από τη δική μας πλευρά η πίεση είναι πάντοτε μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε στόχους που πρέπει να πραγματοποιήσουμε αλλά κι οι άλλες ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν οπότε καταλαβαίνετε πως η κατάσταση πολλές φορές όπως είπα και πριν, θέλουμε να υπερβάλλουμε των δυνατοτήτων μας και σε πολλές περιπτώσεις οι λεπτομέρειες καθορίζουν τα πράγματα και κάνουν τη διαφορά».

Για το εάν πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω άλλοι θα πρέπει να το κρίνουν, πέρυσι τελειώσαμε δεύτεροι, θέλαμε πρωτάθλημα και κύπελλο από εκεί και πέρα θέλω να πω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα, χρειάζεται αυτοπεποίθηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...