ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάντσεθ: «Υποχρέωση μας να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Σέρχιο Σάντσεθ σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι υποχρέωση όλων στον Παναθηναϊκό να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

Σάντσεθ: «Υποχρέωση μας να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ισπανός μίλησε τόσο για την προσωπική του απόδοση όσο και για την απόδοση της ομάδας συνολικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Σάντσεθ:

Για το παιχνίδι: «Ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά και οι δύο ομάδες στάθηκαν καλά τακτικά. Απόψε θεωρώ ότι κέρδισαν οι αμυντικοί τους επιθετικούς, όμως την καλύτερη ευκαιρία την είχε ο Παναθηναϊκός με το σουτ του Μπεργκ».

Για την απόδοσή του: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Για δύο μήνες δεν μπορούσα να παίξω. Έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος, οξύς και η ομάδα συνολικά το ίδιο έπραξε. Παρ’ όλα αυτά παίξαμε πολύ καλά, αλλά και ο αντίπαλος έδωσε ένταση στο ματς».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά το -8 από την κορυφή: «Η φανέλα με την οποία παίζουμε μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για το πρωτάθλημα. Βεβαίως υπάρχουν οι βαθμοί που μας χωρίζουν, αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο έχω δει πολλά… Υποχρέωση μας είναι να πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...