ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα ξεκίνησαν το 1989… (pic,vid)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (1/11) την ΑΕΚ και στο μυαλό έρχονται αναμνήσεις από το μακρινό 1989, όπου ο Κριστόφ Βαζέχα πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του με τους «πράσινους» κόντρα στην Ένωση.

Όλα ξεκίνησαν το 1989… (pic,vid)

Στις 17 Δεκεμβρίου του 1989, ο Παναθηναϊκός φιλοξενούσε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ένα παιχνίδι το οποίο αποτέλεσε την αφετηρία για έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ του «τριφυλλιού».

Ο λόγος για τον Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος το μακρινό 1989, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Ένωση.

89

Το παιχνίδι έμεινε στο 0-0, με τον Πολωνό, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε έρθει από τη Ρουχ Χορζόφ, να μην ενθουσιάζει τους οπαδούς της ομάδας.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ντεμπούτο του μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακό, όμως στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, κατάφερε να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.