ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίνης: «Δεν μας ευχαριστεί η εικόνα μας»

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα αν θέλει να προχωρήσει, τόνισε ο Σωτήρης Νίνης μετά τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Νίνης: «Δεν μας ευχαριστεί η εικόνα μας»

Ο νεαρός χαφ, επεσήμανε πως σε κανένα δεν αρέσει αυτή η εικόνα της ομάδας και θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση, ενώ αναφέρθηκε και στις δικές του φιλοδοξίες με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπήκαμε αρκετά καλά, λίγο φοβισμένα αλλά το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε και το δοκάρι, εάν έμπαινε εκεί το γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά. Ήταν δύσκολο, η ομάδα της ΑΕΚ ήταν καλή στην άμυνα. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά κρατάμε την εικόνα του δευτέρου μέρους.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι τα αποτελέσματα, εμένα με νοιάζει η νίκη και μετά το καλό ποδόσφαιρο, αυτό πρέπει να το αλλάξουμε στα επόμενα ματς, έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά αλλά εάν βελτιωθούμε μπορούμε να γυρίσουμε τη βαθμολογία προς το μέρος μας. Δεν είναι εύκολα αλλά εάν κάνουμε μόνο νίκες όλα γίνονται, πρέπει να μπαίνουμε λίγο πιο αποφασιστικά στα παιχνίδια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, ούτε εμάς μας ευχαριστεί αυτή η εικόνα, κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, υπάρχει πίεση, ο καθένας το διαχειρίζεται διαφορετικά. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε μόνοι μας».

Για τον ίδιο και τις εμφανίσεις που κάνει: «Έχω μάθει να λειτουργώ υπό πίεση, εγώ προσπαθώ για το καλύτερο, οι περισσότεροι παίκτες να είναι σε καλή μέρα για να παίρνουμε νίκες. Από πέρυσι που άρχισα να παίζω δεν νομίζω να είχα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου, εγώ από πέρυσι και μέχρι να τραυματιστώ νομίζω ότι έχω κάνει καλά παιχνίδια. Επανήλθα όμως και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία εγώ θα προσπαθώ να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...