ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι οι Πολωνοί»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς σχολιάζει το ερχόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζιελόνα Γκόρα, μέσα από το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Γιάνκοβιτς: «Θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι οι Πολωνοί»

Ο άσος του «τριφυλλιού», που τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση, τονίζει μέσα από το blog του την επικινδυνότητα της Ζιελόνα, ενόψει του αγώνα στην Πολωνία, ενώ αναφέρεται και στην παρουσία των νέων παιδιών.

Αναλυτικά τo blog του Βλάντο Γιάνκοβιτς:

«Καλησπέρα σας,

Καταρχήν θέλω να σας πω ότι είμαι χαρούμενος κάθε φορά που τα λέμε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας. Τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκα από έναν τραυματισμό και αισθάνομαι στεναχώρια που δεν κατάφερα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στη Βαρκελώνη. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών αλλά αυτά είναι πάντοτε μέσα στη ζωή μας.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.684 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Κυριακή αντιμετωπίσαμε τον Κολοσσό και είμαστε όλοι χαρούμενοι για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τα νέα παιδία έπαιξαν και μας βοήθησαν πολύ να φτάσουμε στη νίκη. Εδώ θέλω να πω κάτι. Αποτελούν μεγάλο κίνητρο για όλους μας αυτοί οι αγώνες. Θέλουμε να βλέπουμε την εξέλιξη μας και να βοηθάμε και τους νέους συμπαίκτες μας να προσαρμόζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε καλή φάση, κάθε δουλεμένη προσπάθεια, κάθε στιγμή αποτελεί χαρά και ικανοποίηση για όλους στην ομάδα.

Αυτά για τον αγώνα της Κυριακής διότι μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς την πρόκριση μας στο ΤΟΡ-16. Δεν θα είναι εύκολο.

Οι Πολωνοί της Ζιέλονα Γκόρα διαθέτουν ένα δυναμικό σύνολο που έχει παλέψει πολύ τα παιχνίδια. Απέναντι μας παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά να μείνουν σε τροχιά πρόκρισης και θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Εμείς όμως δουλεύουμε σκληρά για να καλύψουμε τις απουσίες μας και να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι νικητές.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βλαδίμηρος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.