ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχωρούν Ρούτερ και Φος

Ο Στιβ Ρούτερ ζήτησε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, παρά την επιθυμία του συλλόγου να τον κρατήσει στην ομάδα. Μαζί του αποχωρεί και ο Γιούσεφ Φος.

Αποχωρούν Ρούτερ και Φος

Οι Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος ενημέρωσαν την Τρίτη τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, πως σκοπεύουν να αποχωρήσουν από την ομάδα, μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου.

Για τον Άγγλο βοηθό και τον Ολλανδό γυμναστή, υπάρχει καλή γνώμη μέσα στο σύλλογο και επιθυμία όλων ήταν να παραμείνουν στην ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί τελικά, καθώς εχθές ενημέρωσαν πως επιθυμούν να αποχωρήσουν.

Μετά την απομάκρυνση του ανθρώπου που τους έφερε στην Ελλάδα, του Γιάννη Αναστασίου, οι δύο άνδρες δεν ήθελαν να συνεχίζουν τη συνεργασία τους με το «τριφύλλι» και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη λύση των συμβολαίων τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ρούτερ όπως είναι λογικό δε θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο και έτσι στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα βρεθεί ή ο Παούνοβιτς, ή κάποια άλλη λύση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.