ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Με καπέλο του Παναθηναϊκού στον Πειραιά»!

Έτσι θα ήθελε να εμφανιστεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό.

«Με καπέλο του Παναθηναϊκού στον Πειραιά»!

Ο Κροάτης πρώην αμυντικός του τριφυλλιού, μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην κίνηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς να εμφανιστεί με καπέλο του Ερυθρού Αστέρα μετά το ματς του Ολυμπιακού στην Κροατία και τόνισε πως θα ήθελε να εμφανιστεί στο Γ. Καραϊσκάκης με καπέλο του Παναθηναϊκού.

Ο Σίλντενφελντ που δεν θ’ αγωνιστεί στο αποψινό ματς των δύο ομάδων, λόγω τραυματισμού ρωτήθηκε από Κροάτες δημοσιογράφους για την ενέργεια του Μιλιβόγεβιτς που προκάλεσε και απάντησε.

«Ακριβώς. Θα ήθελα να ήμουν εγώ ένας από τους δικούς μας που θα εμφανιζόταν με καπέλο του Παναθηναϊκό. Ώστε να καταλάβει ο Μιλιβόγεβιτς τι έκανε με το καπέλο που φόρεσε στο Μάξιμιρ. 

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Μιλιβόγεβιτς και δεν έδειξε κανέναν σεβασμό για καμία ομάδα σε κανένα παιχνίδι και σε κανέναν αντίπαλό του. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και τον γνωρίζω. Πάντα ήταν έτσι, δεν έμεινα έκπληκτος από τη συμπεριφορά του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.