ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Εύκολο απόγευμα κόντρα στη Χιο

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός αφού επικράτησε του ΝΟ Χίου στο Ιλίσιο κολυμβητήριο με 8-3.

Εύκολο απόγευμα κόντρα στη Χιο

Οι «πράσινοι» μετά τις ισοπαλίες με Υδραϊκό (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός), ήθελαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στο ΝΟ Χίου και με πρωταγωνιστή τον Διονύση Καρούντζο που σημείωσε 3 γκολ τα κατάφεραν, επικρατώντας με 8-3.

POLO-PANATHINAIKOS24

Το «τριφύλλι» είχε από την έναρξη της αναμέτρησης το προβάδισμα και το πρώτο οκτάλεπτο έληξε υπέρ του με (3-0). Στη συνέχεια έχτισαν μια διαφορά και το ημίχρονο βρήκε τους «πράσινους» μπροστά στο σκορ με (5-1).

Αυτή τη σημαντική διαφορά την κράτησαν και στην υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρηση με τη λήξη να βρίσκει νικήτες τους παίκτες του Τεό Λοράντου με (8-3).

POLO-PANATHINAIKOS24

Τα γκολ για του «πράσινους» σημείωσαν οι Καρούντζος (3), Πρίμορατς, Τοράκης, Αφρουδάκης, Γαβαλάς, Βιτέλας από ένα.

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 1-1, 2-1.

Παναθηναϊκός: Καρούντζος 3, Αφρουδάκης 1, Βιτέλας 1, Πρίμορατς 1, Τοράκης 1, Γαβαλάς 1.

ΝΟ Χίος: Παττακός 1, Ντούλος 1, Κανδίογλου 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ