ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Στραματσιόνι και οι άλλοι…

Με τον Αντρέα Στραματσιόνι να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, o Λεωνίδας Βόκολος θα έχει συνάντηση σήμερα με τον Ιταλό προπονητή, ενώ παράλληλα εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.

Ο Στραματσιόνι και οι άλλοι...

Και το… ταξίδι, όπου -πιθανότατα- θα φέρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου ξεκίνησε για τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος σήμερα(5/11) θα βρεθεί στην Ρώμη προκειμένου να συναντηθεί με τον  Αντρέα Στραματσιόνι, ενώ την Παρασκευή (6/11) θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη, για να τα πει  και με την πλευρά του Παούνοβιτς.

Ο Ιταλός προπονητής δείχνει να προτιμάται από τον περίπου συνομήλικό του Βέλικο Παούνοβιτς, καθώς  στο… βιογραφικό του διαθέτει περισσότερη εμπειρία έχοντας δουλέψει σε Ίντερ και Ουντινέζε.

Θετικές είναι οι συστάσεις για τον Αντρέα Στραματσιόνι και από τους Ορέστη Καρνέζη ,Παναγιώτης Κονέ.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γνωρίζουν τον Ιταλό τεχνικό από την Ουντινέζε, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την προπονητική του αξία.

Έτσι, με τον Αντρέα Στραματσιόνι να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα επιδιώξει σήμερα συνάντηση μαζί του,  πιθανότατα επί ιταλικού εδάφους.

Σκοπός αυτού του τετ α τετ είναι προκειμένου να γίνει από τον Λεωνίδα Βόκολο  ανάλυση του  πλάνου της ομάδας,  αλλά και από την πλευρά του 38χρονου τεχνικού, όπου και αυτός θα του παρουσιάσει τις δικές του σκέψεις.

Σε περίπτωση που υπάρξει ταύτιση, τότε  θα γίνει κουβέντα για οικονομικό, συνεργάτες και λοιπά ζητήματα με… δικηγόρο, καθώς  δεν εκπροσωπείται από κάποιον μάνατζερ.

Πάντως σε πρώτη φάση ο «Στράμα», όπως αποκαλείται στην Ιταλία, εμφανίζεται θετικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο,  οι «πράσινοι», βρίσκονται σε συζητήσεις και με έναν ακόμη προπονητή, το όνομα  του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, ενώ πιθανότατα να γίνει και συνάντηση.

Μάλιστα, λέγεται πως είναι ο 51χρονος  Δανό Μίκαελ Λάουντρουπ, που είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Λεχβίγια του Κατάρ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως είναι φυσικό και μέχρι να γίνει η τελική επιλογή, στο τραπέζι έχουν πέσει κι άλλα ονόματα ξένων τεχνικών,  αλλά και Ελλήνων (Ουζουνίδης, Λουτσέσκου).

Το μόνο σίγουρο είναι  πως στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα βρίσκεται ο Στιβ Ρούτερ.

Ο βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος  θα αποχωρήσει αμέσως μετά μιας και ακολουθεί διακοπή και θα έχει ήδη βρεθεί ο αντικαταστάσης, έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, δεν θα έχει στη διάθεση του έξι παίκτες. Πρόκειται, για τον Αμπέντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, τον  τιμωρημένο Ταυλαρίδη,  τον ανέτοιμο Τελάντερ, αλλά  και τους τραυματίες Κλωναρίδη, Λαγό και Μπούρμπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...