ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στραματσιόνι έως το 2017»

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έως το 2017 είναι ο Αντρέα Στραματσιόνι, όπως μεταδίδει το ιταλικό Calciomercato.

«Στραματσιόνι έως το 2017»

Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την επικείμενη συνάντηση του Λεωνίδα Βόκολου με τον Αντρέα Στραματσιόνι στην Ιταλία έχει ξεκινήσει, δημοσίευμα της γείτονας χώρας κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών έως το 2017!

Συγκεκριμένα, το Calciomercato αναφέρει με δημοσίευμα πως θεωρείται περίπου… δεδομένο το ενδεχόμενο ο 39χρονος προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά το ιταλικό δημοσίευμα:  «Ο Αντρέα Στραματσιόνι είναι έτοιμος για επιστροφή. Μετά τις εμπειρίες στους πάγκους της Ίντερ και της Ουντινέζε, ο 39χρονος προπονητής ετοιμάζεται για την πρώτη του περιπέτεια εκτός συνόρων. Σήμερα θα γίνει συνάντηση με τον Παναθηναϊκό, που αναζητεί προπονητή για να αντικαταστήσει τον απολυθέντα Γιάννη Αναστασίου. Ο Στραματσιόνι προσανατολίζεται στο να αποδεχτεί πρόταση για διετές συμβόλαιο, μέχρι το 2017, που του έχει προταθεί από τον ελληνικό σύλλογο».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.