ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συμφωνία ΚΑΕ Παναθηναϊκός-ΟΑΚΑ

Σε συμφωνία ήρθαν ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΑΚΑ, για την καταβολή των χρημάτων που οφείλονται από τους «πράσινους».

Συμφωνία ΚΑΕ Παναθηναϊκός-ΟΑΚΑ

Η ΕΕΑ με ανακοίνωση της, την  6η Οκτωβρίου, είχε γνωστοποιήσει, πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προθεσμία έως και σήμερα (5/11), για να καταβάλλει ή να διακανονίσει το οφειλόμενο ποσό, κάτι που έγινε χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και αφενός η ΚΑΕ θα καταβάλλει τα χρήματα, που οφείλει, αφετέρου η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα είναι και αυτή συνεπής στις όποιες υποχρεώσεις της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.