ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Το «αντίο» των Μπεργκ-Αμπεντ στον Αναστασίου (pics)

Μετά τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησαν τον Γιαννη Αναστασίου.

Το «αντίο» των Μπεργκ-Αμπεντ στον Αναστασίου (pics)

Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Μεχντί Αμπεντ, μέσω του Instagram, αποχαιρέτησαν τον πρώην προπονητή του «τριφυλλιού», Γιάννη Αναστασίου.

Ο Γαλλοαλγερινός συνόδευσε τη φωτογραφία του Αναστασίου με το εξής μήνυμα: «Ευχαριστώ κόουτς, ήταν χαρά για μένα που δούλεψα μαζί σου, ξέρουμε όλοι ότι έκανες, το έκανες για μας, δεν θα ξεχαστείς, καλή τύχη στο μέλλον σου…», ενώ ο Μπεργκ ποστάροντας μια φωτογραφία από το «Καραϊσκάκης» και το 0-3, ανέφερε: «Σε ευχαριστώ για τα δυόμισι χρόνια κόουτς! Σου εύχομαι τα καλύτερα και καλή τύχη στο μέλλον».

Thanks coach,it was a pleasure working with you ,we all know what you did for us, it wont be forgotten, good Luck to your futur destination💪👌

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mehdi Abeid (@bidido6) στις

Thank u for two and a half good years Coach! Wish you all the best and good luck in the future 🍀🍀🍀

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ