ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να κάνει το καθήκον του!

Έτοιμος για πανηγυρίσει το πρώτο του διπλό στη φετινή Ευρωλίγκα είναι ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει σήμερα στην Πολωνία την Ζιέλονα Γκόρα (6/11-20:00, novasports2, panathinaikos24.gr).

Να κάνει το καθήκον του!

Ο «εξάστερος» για να… μην μπλέξει σε περιπέτειες, επιβάλλεται να φύγει με τη νίκη από την έδρα της πρωταθλήτριας Πολωνίας, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια…

Οι «πράσινοι», έχοντας μία νίκη και δύο ήττες στη φετινή διοργάνωση (Νίκη με Καρσίγιακα, Ήττες με Λοκομοτίβ Κουμπάν-Μπαρτσελόνα), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν τη νίκη απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα, η οποία είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου (0-3).

Η αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται από την Πέμπτη στην Πολωνία, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να μην έχει στη διάθεση του, τους Γκιστ, Παππά και Μποχωρίδη λόγω τραυματισμών.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λόγω του τραυματισμού του Αμερικανού, περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Φώτσης, ενώ την επανεμφάνιση του πρόκειται να κάνει ο Κούζμιτς.

Από εκεί και πέρα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, σε περίπτωση που πετύχει σήμερα εννέα πόντους, θα ανέβει στην όγδοη θέση των κορυφαίων σκόρερ της διοργάνωσης.

Παράλληλα, ο Φώτσης με μόλις τέσσερα ριμπάουντ, θα φτάσει τα 1.000 στη διοργάνωση, κάτι που έχουν πετύχει μόλις οκτώ ως τώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.