Ο αμυντικός του «τριφυλλιού», μιλώντας στην κάμερα της Nova, ανέφερε ότι το κλίμα στους «πράσινους» είναι βαρύ μετά και τα τελευταία αποτελέσματα, ενώ τόνισε πως είναι δύσκολο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας από τη μια στιγμή στην άλλη…

Παράλληλα, ο «Τριαντά», αναφέρθηκε και στο αυριανό (7/11) παιχνίδι με τον Ατρόμητο, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε, να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για το ματς του Σαββάτου».

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το κλίμα είναι βαρύ γενικά πέρα της αποχώρησης του προπονητή και σε αυτό παίζουν ρόλο και τα αποτελέσματα των δυο τελευταίων παιχνιδιών. Είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε, να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για το ματς του Σαββάτου. Είναι σημαντικό ερώτημα πως θα αντιδράσουμε. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Νομίζω πως είναι δύσκολο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν έχουμε δείξει φέτος αυτό που είμαστε και μπορούμε. Προπονούμαστε σκληρά. Οι 8 βαθμοί μακριά από τη κορυφή είναι αρκετοί, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Είναι ακόμα Νοέμβρης, κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου και τους τρεις βαθμούς για να αλλάξει η ψυχολογία μας».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου