ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είναι βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό»

Για το βαρύ κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό αλλά και την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, μίλησε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

«Είναι βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό»

Ο αμυντικός του «τριφυλλιού», μιλώντας στην κάμερα της Nova, ανέφερε ότι το κλίμα στους «πράσινους» είναι βαρύ μετά και τα τελευταία αποτελέσματα, ενώ τόνισε πως είναι δύσκολο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας από τη μια στιγμή στην άλλη…

Παράλληλα, ο «Τριαντά», αναφέρθηκε και στο αυριανό (7/11) παιχνίδι με τον Ατρόμητο, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε, να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για το ματς του Σαββάτου».

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το κλίμα είναι βαρύ γενικά πέρα της αποχώρησης του προπονητή και σε αυτό παίζουν ρόλο και τα αποτελέσματα των δυο τελευταίων παιχνιδιών. Είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε, να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για το ματς του Σαββάτου. Είναι σημαντικό ερώτημα πως θα αντιδράσουμε. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Νομίζω πως είναι δύσκολο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν έχουμε δείξει φέτος αυτό που είμαστε και μπορούμε. Προπονούμαστε σκληρά. Οι 8 βαθμοί μακριά από τη κορυφή είναι αρκετοί, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Είναι ακόμα Νοέμβρης, κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου και τους τρεις βαθμούς για να αλλάξει η ψυχολογία μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.