Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Λεωνίδα Βόκολο να πραγματοποιεί μάι σωρεία συναντήσεων.

Συγκεκριμένα, μετά το τετ α τετ επί ιταλικού εδάφους με τον Αντρέα Στραματσιόνι την Πέμπτη,  σήμερα βρέθηκε στην Ισπανία, όπου τα είπε και με τον Βέλικο Παούνοβιτς, όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του Σέρβου τεχνικού.

Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα ο Λεωνίδας Βόκολος να έρθει σε επαφή και με ακόμη ένα… υποψήφιο για τον πάγκο της ομάδας, το όνομα του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη.

Έτσι, με την επιστροφή του Βόκολου στην Αθήνα, όπως είναι φυσικό θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα και άμεσα ο Γιάννης Αλαφούζος θα λάβει την τελική του απόφαση.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν δύο σημαντικοί παράμετροι, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή που θα λάβει ο κ.Αλαφούζος.

Πρώτον, ο Παούνοβιτς αποτελούσε  εξ’ αρχής τον εκλεκτό του προέδρου της ΠΑΕ και δεύτερον  πως το ποσό που άκουσαν οι «πράσινοι» από τον Στραματσιόνι είναι πιο ψηλά από το μπάτζετ που είχαν αποφασίσει να διαθέσουν.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς οι  «πράσινοι» στο ραντεβού ποτέ δεν μπήκαν στην διαδικασία των όρων ενός πιθανού συμβολαίου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου