ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα είπε και με Παούνοβιτς ο Βόκολος

Από το ένα ραντεβού στο άλλο πάει ο Λεωνίδας Βόκολος, καθώς μετά την συνάντηση με τον Αντρέα Στραματσιόνι, βρέθηκε στην Μαδρίτη, όπου τα είπε και με τον Βέλικο Παούνοβιτς, όπως διαρρέεται από την πλευρά του Σέρβου τεχνικού.

Τα είπε και με Παούνοβιτς ο Βόκολος

Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Λεωνίδα Βόκολο να πραγματοποιεί μάι σωρεία συναντήσεων.

Συγκεκριμένα, μετά το τετ α τετ επί ιταλικού εδάφους με τον Αντρέα Στραματσιόνι την Πέμπτη,  σήμερα βρέθηκε στην Ισπανία, όπου τα είπε και με τον Βέλικο Παούνοβιτς, όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του Σέρβου τεχνικού.

Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα ο Λεωνίδας Βόκολος να έρθει σε επαφή και με ακόμη ένα… υποψήφιο για τον πάγκο της ομάδας, το όνομα του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, με την επιστροφή του Βόκολου στην Αθήνα, όπως είναι φυσικό θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα και άμεσα ο Γιάννης Αλαφούζος θα λάβει την τελική του απόφαση.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν δύο σημαντικοί παράμετροι, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή που θα λάβει ο κ.Αλαφούζος.

Πρώτον, ο Παούνοβιτς αποτελούσε  εξ’ αρχής τον εκλεκτό του προέδρου της ΠΑΕ και δεύτερον  πως το ποσό που άκουσαν οι «πράσινοι» από τον Στραματσιόνι είναι πιο ψηλά από το μπάτζετ που είχαν αποφασίσει να διαθέσουν.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς οι  «πράσινοι» στο ραντεβού ποτέ δεν μπήκαν στην διαδικασία των όρων ενός πιθανού συμβολαίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...