ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πατεράκη: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Συνέχεια στις νίκες θα επιδιώξει η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού την Κυριακή (08/11, 16.00) , καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την 5η αγωνιστική πλαίσιο της 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Πατεράκη: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Μετά το… διπλό κόντρα στον Αθηναϊκό οι «πράσινες» θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες τους, αυτή την φορά με αντίπαλο  τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών, όπου θα τον υποδεχτούν στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Μάλιστα, για την εν λόγω… δύσκολη -όπως χαρακτήρισε- αναμέτρηση μίλησε και η βοηθός προπονητή Μαργαρίτα Μάλαμα, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, για το κυριακάτικο (08/11, 16.00) ματς με τις Θεσσαλονικιές: «Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο αγώνα διότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι κι έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί πολλά και ψηλά σχήματα. Για το λόγο αυτό πρέπει να οργανώσουμε κι εμείς το παιχνίδι μας ανάλογα. Έχουμε ήδη κάνει ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του αντιπάλου, γνωρίζουμε τα αβαντάζ του και τις αδυναμίες του».

Η Ρία Πατεράκη, από την πλευρά των παικτριών, πρόσθεσε: «Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και προσπαθούμε να είμαστε σε ετοιμότητα ώστε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και ποτέ δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Αντιθέτως, επιδιώκουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις ώστε να σημειώνουμε πρόοδο και εκτιμώ ότι ακόμα δεν έχουμε δείξει το 100% των δυνατοτήτων της ομάδας. Θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.