ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με τρεις… πράσινους η «γαλανόλευκη»

Τις πρώτες κλήσεις διεθνών παικτών ως προπονητής της Εθνικής ομάδας πραγματοποίησε ο Μίχαελ Σκίμπε, εν όψει των φιλικών αγώνων, με τους Σωτήρη Νίνη και Νίκο Καρέλη να βρίσκονται στις επιλογές του Γερμανού, ενώ ο Διαμαντής Χουχούμης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Με τρεις... πράσινους η «γαλανόλευκη»

Στις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε βρίσκονται οι Σωτήρης Νίνης και Νίκος Καρέλης εν όψει και των φιλικών παιχνιδιών της Εθνικής Ανδρών με Λουξεμβούργο 13 Νοεμβρίου και Τουρκία στις 17 του ίδιου μήνα, όπως γνωστοποίησε σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Επίσης, ο Διαμαντής Χουχούμης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον εντός έδρας αγώνα με το Λιχτενστάιν στις 12/11 και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουγγαρία τέσσερις ημέρες αργότερα, για στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Έτσι συνολικά η ομάδα του Παναθηναϊκού διαθέτει τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ελλάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.446 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.