ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Θέλουμε τη νίκη με Πανναξιακό!»

Το πρώτο δυνατό τεστ, στο φετινό πρωτάθλημα, δίνει αύριο ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανναξιακό, με την Πένυ Ρόγκα, να καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει την Κυψέλη, για να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τη νίκη.

Καλησπέρα σας,

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της… Αυτή τη φορά, ο αντίπαλός μας είναι διαφορετικός. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανναξιακό, ματς το οποίο είναι το πρώτο δυνατό που καλούμαστε να παίξουμε.

Όλη η εβδομάδα κύλησε ομαλά, με δυνατές προπονήσεις και συνεχή προσπάθεια για βελτίωση.

Ένα ακόμα ευχάριστο νέο για την ομάδα, είναι το γεγονός πως η κεντρικός μας, Ελένη Κωνσταντινίδου, μπήκε πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά από ενάμισι μήνα, όπου είχε το πόδι της στο γύψο.

Όλες ανυπομονούμε να επιστρέψει πίσω μαζί μας στις προπονήσεις και να συμβάλλει και αυτή στην προσπάθεια που κάνουμε ως ομάδα.

Για το αυριανό παιχνίδι, το μόνο που έχω να πω είναι πως αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και αποτελεί το πρώτο δυνατό τεστ για μας, για να δούμε και τις πραγματικές μας αδυναμίες.

Θέλουμε τη νίκη, πάση θυσία και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το πετύχουμε. Καλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, να μας στηρίξει, να μας δώσει ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη.

Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, με όμορφο θέαμα. Σας περιμένουμε στην Κυψέλη στις 16:00, μη λείψετε… είστε ο 7ος παίκτης μας. Γεια σας!

HIGHLIGHTS

READ MORE

close