ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να ξαναδώ τη φωτιά στα μάτια τους…»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αφού συνεχάρη τη Ζιελόνα Γκόρα για τη νίκη, τόνισε πως αυτό που θέλει να ξαναδεί, είναι η «φωτιά» στα μάτια των παικτών του.

«Να ξαναδώ τη φωτιά στα μάτια τους…»

Ο τεχνικός των «πράσινων», αναφέρθηκε στην κακή εικόνα του Παναθηναϊκού, ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ τόνισε πως με το όνομα, δεν κερδίζει κανείς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχήν θέλω να πω  συγχαρητήρια στη Ζιέλονα Γκόρα για τη νίκη της. Άξιζε τη νίκη, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κι εμείς, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο απαντήσαμε. Στο πρώτο δεν κάναμε τίποτα καλά. Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να δω και πάλι τη φωτιά  στα μάτια τους.

Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πως μόνο με το όνομα θα κερδίσεις. Επίσης, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του παίζω μπάσκετ και του παίζω για να κερδίσω, όπως και του σουτάρω με το σουτάρω και το βάζω. Είχαμε πολύ άσχημα ποσοστά στα τρίποντα και τις βολές πράγμα πολύ σημαντικό για ένα ματς με κλειστό σκορ στο τέλος. Στο φινάλε είχαμε δύο ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 195.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα θα γυρίσουμε  και θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε την ενέργεια του Γκιστ, που με τα αθλητικά του προσόντα και όλα όσα προσφέρει είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.