ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Θα συνεχίζουμε να παλεύουμε»

Πολύ δουλειά και προσπάθεια για το καλύτερο, ζήτησε λίγη ώρα μετά την ήττα από την Κηφισιά, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ανδρεόπουλος: «Θα συνεχίζουμε να παλεύουμε»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» στάθηκε στο πρόβλημα της υποδοχής, που αντιμετωπίζει η ομάδα και πρόσθεσε πως χρειάζεται από όλους πολύ δουλειά, για το κάτι καλύτερο στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου το επόμενο Σάββατο στην Κυψέλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι είναι συνολικό καθώς στο πρώτο σετ δεν μπήκαμε στον αγώνα. Σιγά σιγά βγήκε η θέληση. Βρήκαμε τα πατήματα μας. Έχουμε προβλήματα στην υποδοχή. Δεν είμαστε οι καλύτεροι αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάτω το κεφάλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.