ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μπέλος: «Δουλεύουμε σωστά και θα φανεί στο γήπεδο»

Αισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον της ομάδας εμφανίστηκε ο Χρίστος Μπέλος, μιλώντας στο Panathinaikos24.gr, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά.

Μπέλος: «Δουλεύουμε σωστά και θα φανεί στο γήπεδο»

Ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο Χρίστος Μπέλος, μιλάει στο Panathinaikos24.gr, για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, την αισιοδοξία που υπάρχει παρά το κακό ξεκίνημα και τους στόχους του φετινού Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά από εκείνη με τον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσατε, αλλά μήπως τελικά πληρώσατε το πολύ κακό πρώτο σετ;

«Δε ξέρω πραγματικά. Το πρώτο σετ πάντως μας αφύπνησε, καθώς παλέψαμε και το δεύτερο σετ και το τρίτο. Και στο τέταρτο είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Είναι δύσκολα παιχνίδια και τα δύο με τα οποία ξεκίνησε η χρονιά, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία.

Είμαστε μία καινούργια ομάδα όμως, η οποία καλώς ή κακώς θέλει κάποιο χρόνο και να βρει τα πατήματα της. Θέλω να πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει αισιοδοξία για τη νέα σεζόν, μετά και από το κακό ξεκίνημα, αλλά και τις διαφορές σε σχέση με το περσινό ρόστερ;

«Είμαστε αισιόδοξοι. Φυσικά. Δουλεύουμε σωστά, κάνουμε κάποια πράγματα στην προπόνηση και θα βγουν και στο γήπεδο».

Ο κόσμος βρέθηκε σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Σας έλειψε στην πρεμιέρα;

«Σε ένα δύσκολο ματς, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, σίγουρα μας έλειψε, αλλά το ξέραμε αυτό. Σήμερα ήταν μεγάλη η βοήθεια του και τον θέλουμε πάντα μαζί μας. Για να τον κρατήσουμε όμως πρέπει να κάνουμε αυτά που μπορούμε, να παίζουμε ωραίο βόλεϊ, να προσπαθούμε και να κυνηγάμε κάθε μπάλα. Αυτό θέλει ο κόσμος».

Στόχους βάζετε ή κοιτάτε παιχνίδι με το παιχνίδι;

«Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι το παιχνίδι στο οποίο η ομάδα θα πατήσει γερά και θα δείξει το τι μπορεί να κάνει. Από εκεί και πέρα παιχνίδι με παιχνίδι βάζουμε στόχους. Αυτό είναι το σωστό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...