ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Ασταμάτητες οι «πράσινες»!

Ασταμάτητη είναι ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε άνετα με 3-1 του Πανναξιακού στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης, φτάνοντας στις τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ασταμάτητες οι «πράσινες»!

Το «4 στα 4» κατάφερε να κάνει σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Παναθηναϊκού στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης, ξεπερνώντας και το… εμπόδιο του Πανναξιακού, επικρατώντας με 3-1 σετ. Το απόλυτο για την ομάδα του Ρούση, που παραμένει αήττητη στην Α1 γυναικών και πλέον τα “φίνα κορίτσια” ετοιμάζονται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική.

βολει-γυναικών-panathinaikos24

Έκοψαν τη… φόρα του Πανναξιακού και το πήραν

Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινες» μπήκαν… μουδιασμένα στο πρώτο σετ, με την ομάδα του Πανναξιακού να φτάνει τη διαφορά μέχρι το +3,  ανέβασαν ρυθμούς, φέρνοντας το παιχνίδι στην ισοπαλία (7-7). Μάλιστα, για πρώτη φορά στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά στο σκορ με (11-10), όπου στο σημείο εκείνο οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν, κάνοντας ένα σερί 4-0.

Τα κορίτσια του Ρούση ωστόσο δεν υποχώρησαν και πήραν εκ νέου προβάδισμα τριών πόντων (16-14), δείχνοντας ότι έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Με το πέρασμα του χρόνου η ομάδα του «τριφυλλιού» ανέβαζε ρυθμούς, κάνοντας δύσκολα το «έργο» στην υποδοχή του Πανναξιακού.

Έτσι λοιπόν έφτασε σε μία σχετικά εύκολη επικράτηση, με την Νομικού να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρώτου σετ (25-10).

βολει-γυναικών-panathinaikos24

«Εύκολα»  και το 2-0

Έχοντας το… πάνω χέρι, οι «πράσινες» μπήκαν δυναμικά στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, κάνοντας το (5-2) πολύ γρήγορα.

Η ομάδα του Πανναξιακού δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στα κορίτσια του Γιώργου Ρούση, που κρατούσαν τη διαφορά σε… ασφαλές επίπεδα, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει δυναμικό παρών στο κλειστό της Κυψέλης, στηρίζοντας την προσπάθεια του Παναθηναϊκού.

Το δεύτερο σετ -αν και αρκετά νωρίς- έδειχνε πως ανήκει στις «πράσινες», καθώς κατάφεραν να φτάσουν τη διαφορά και στο +7 (16-9). Από την «αντίπερα όχθη» η αντίπαλος προσπαθούσε να αντιδράσει, ωστόσο η υποδοχή του Παναθηναϊκού βρέθηκε  σε πολύ καλή ημέρα, με την Κουτουξίδου και τη Φιλντ να παίζουν εντυπωσιακά τον «πρώτο χρόνο», δίνοντας προβάδισμα στo «τριφύλλι» (21-15).

Μάλιστα, καθ όλη τη διάρκεια του δεύτερου σετ, ο Παναθηναϊκός έφτανε όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του, με εντυπωσιακό τρόπο. Κάτι που τελικά ήρθε πολύ εύκολα (25-16).

βολει-γυναικών-panathinaikos24

Τον… δυσκόλεψε και του το πήρε

Έχοντας ήδη το 2-0 στο… τσεπάκι τους οι «πράσινες», με το ίδιο… μοτίβο κινήθηκαν και στην έναρξη του τρίτου σετ.

Η ομάδα του Πανναξιακού, ωστόσο, μπήκε αποφασισμένη να μειώσει σε 2-1 το σετ. Μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 σερί (7-8), δείχνοντας να μην τα… παρατάει, καθώς συνέχισε να κρατά διαφορά στο σκορ (9-12).

Ο κόσμος της ομάδας δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ενθαρρύνει τις παίκτριες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να… καθαρίσουν το ματς και να κάνουν το 3-0.

Από την πλευρά του ο Πανναξιακός συνέχισε την προσπάθεια του, διατηρώντας τη διαφορά επί του «τριφυλλιού», το οποίο έψαχνε… τρόπους αντίδρασης, προκειμένου να επανέλθει στο σκορ.

Οι «πράσινες» με ωραίο «πρώτο χρόνο» μείωσαν σε (21-24), αυτό όμως δεν ήταν αρκετό και το τρίτο σετ… πήγε στα «χέρια» του Πανναξιακού.

βολει-γυναικών-panathinaikos24

Το… καθάρισαν

Και για να αποφύγουν τους… μπελάδες, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού μπήκαν στο τέταρτο σετ αποφασισμένες να το πάρουν, με την Κουτουξίδου να δίνει προβάδισμα με εντυπωσιακό τρόπο (2-0).

Οι «πράσινες» μπαίνοντας δυνατά στο τέταρτο σετ, με την Νομικού να βρίσκεται σε πολύ καλή ημέρα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Παρά το γεγονός ότι το «τριφύλλι» προηγήθηκε με ένα σερί 4-0, τα κορίτσια του Πανναξιακού μείωσαν σε (6-5). Με την στήριξη του κόσμου όμως και έχοντας στο μυαλό την κατάκτηση του τέταρτου σετ ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση -όπως ήταν φυσικό- είχε τα… σκαμπανέβασματα της, με την πολύ καλή ομάδα του Πανναξιακού να κάνει το (9-9), συνεχίζοντας να δίνει το παρών στο ματς.

Αυτή η… ισοπαλία, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ, αφού οι «πράσινες» πήραν ξανά προβάδισμα, με τη σιγουριά της κατάκτησης του τέταρτου σετ να είναι εμφανής από τα κορίτσια, με την αρχηγό του Παναθηναϊκού να δίνει το… παράδειγμα στις συμπαίκτριες της.

Με τις φιλοξενούμενες να έχουν βρεθεί μπροστά στο σκορ μόνο μια φορά, οι παίκτριες του «τριφυλλιού» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, καταφέρνοντας να κάνουν το 3-1 και να πανηγυρίσουν ακόμη μία νίκη.

βολει-γυναικών-panathinaikos24

Τα σετ: 25-10, 25-16, 22-25, 25-20

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Φίλντ 9 (7/10 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Νομικού 11 (6/24 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ, 50% υπ. – 10% άριστες), Κουτουξίδου 2 (2/3 επ.), Καββαδία 12 (9/13 επ., 3 μπλοκ), Μερτέκη 16 (10/29 επ., 2 άσοι, 4 μπλοκ, 38% υπ. – 15% άριστες), Τσίμα 12 (9/28 επ., 3 μπλοκ, 38% υπ. – 38% άριστες), Ρόγκα -λ (48% υπ. – 41% άριστες) / Αγγελοπούλου, Παπαδοπούλου 1 (1 άσο), Κάστανου.

Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Διώτη 14 (12/35 επ., 2 άσοι, 47% υπ. – 27% άριστες), Μιλοβάνοβιτς 2 (1/4 επ., 1 μπλοκ), Καρπουζά 11 (10/30 επ., 1 άσο), Τοτσίδου 16 (11/28 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ, 31% υπ. – 23% άριστες), Μεταξά 5 (2/8 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Περίν 8 (4/13 επ., 4 μπλοκ), Κελεσίδου -λ (42% υπ. – 29% άριστες) / Γκιαούρη-λ, Νούσια 1 (1/3 επ., 22% υπ. – 11% άριστες), Αποστολίδου 1 (1 άσο), Δρακουλίδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ