ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρούτερ: «Εκτελέσαμε το πλάνο που είχαμε στο μυαλό μας»

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Στιβ Ρούτερ μίλησε στη Nova και τόνισε πως αν και επηρεασμένος ο Παναθηναϊκός, βρήκε τον εαυτό του και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ρούτερ: «Εκτελέσαμε το πλάνο που είχαμε στο μυαλό μας»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο πλάνο που ακολούθησε η ομάδα ενώ κατέληξε λέγοντας πως όταν οι ποδοσφαιριστές βρήκαν τον εαυτό τους αντέδρασαν σωστά και έτσι ήρθε η νίκη.

Αναλυτικά το σχόλιο του Ρούτερ:

«Είχαμε ένα πλάνο στο μυαλό μας και μετά το πρώτο 20λεπτό το εκτελέσαμε όπως το είχαμε σκεφτεί. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε πως είχαμε επηρεαστεί από τις αλλαγές. Στον κόσμο δεν αρέσουν οι αλλαγές. Αλλά αφού πέρασαν τα πρώτα 45 λεπτά βρήκαμε τον εαυτό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.